Tuininrichting: hoe richt u het liefst uw tuin in?

Tuininrichting: hoe richt u het liefst uw tuin in?

Tuininrichting: hoe richt u het liefst uw tuin in?

Wanneer uw tuinontwerp al klaar is, kan er begonnen worden met het kiezen van beplanting, bestrating, decoratie, tuinmeubels, afscheiding, verlichting, etc; ofwel de tuininrichting. Soms lijkt dit eenvoudig, maar niets is minder waar. Er is immers zoveel keuze op de markt. Hendriks Hoveniers helpt u graag met het inrichten van uw droomtuin.

Wees creatief en verrassend

Het kiezen van mooie tuininrichting is al een aardig karwei. Naast dat u moet weten welke producten er op de markt te verkrijgen zijn is het van belang dat u creatief en verrassend bent. Ga niet enkel af tot datgene wat u bij bekenden of op televisie ziet. Nee, kom met uw eigen ideeën en wees er zo van verzekerd dat uw eigen stijl de tuin bekleedt. Kies kleuren die u mooi vindt en kom optimaal tot rust in het meubilair waar u van houdt. Hierbij is het volgen van de nieuwste trends erg handig en nuttig.

Tuininrichting advies door Hendriks Hoveniers

Het volgen van de laatste trends, kennis hebben materialen en de beste leveranciers kennen kost nou eenmaal veel tijd. Wij snappen dat u niet altijd over die tijd beschikt. Laat daarom onze tuinarchitecten meedenken met de inrichting van uw tuin. Zo wordt er vanuit meerdere perspectieven gekeken. Daarnaast beschikken wij over de juiste contacten en werken samen met doorgewinterde namen in het hoveniersvak. Onze medewerkers hebben passie voor alles dat met tuinen te maken heeft. U bent zo verzekerd van deskundig tuininrichting advies. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratie nodig?

Heeft u inspiratie nodig voor het inrichten van uw tuin? Komt u dan een langs op ons kantoor en kijk wat er allemaal mogelijk is. U vindt ons op Tatelaarweg 20 in Didam. Heeft u andere vragen? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0316-268107.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts