Tuininspiratie

Tuininspiratie

Tuininspiratie

Tuininspiratie door Hendriks Hoveniers

Iedereen heeft wel eens inspiratie nodig. Wilt u uw tuin veranderen, een nieuwe tuin laten ontwerpen of aanleggen? Wij van Hendriks Hoveniers voorzien u graag van tuininspiratie. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de diversiteit aan tuinen die wij reeds hebben afgeleverd aan onze tevreden klanten.

Exclusieve tuinen

Hendriks Hoveniers heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van exclusieve tuinen. Zo hebben wij in Limburg een verrassende en inspirerende tuin aangelegd. Een onderhoudsarme tuin met veel moderne elementen. Daarnaast hebben we de kleuren van binnen naar buiten doorgetrokken. Zo genieten de bewoners heerlijk van het moderne van de tuin en de warmte van de woonkamer. Bekijk meer van onze reeds aangelegde exclusieve tuinen.

Landelijke tuinen

In Westervoort heeft Hendriks Hoveniers onlangs een landelijke tuin aangelegd. Een tuin dat perfect aansluit op de uitstraling van de villa. Op basis van de ruimte rondom de villa hebben de architecten van Hendriks Hoveniers een uniek tuinontwerp gemaakt. Het landelijke van de villa komt terug in het grote watergat. Rondom het water begeven zich uitgestrekte strak gemaaide gazons. Door speciale boomgroepen te creëren wanen de bewoners van de villa zich in hun eigen natuurlandschap. Dichter bij de woning begeeft zich meer culturele beplanting. Beplanting die men ook treft langs de IJssel en zo perfect past in de omgeving. Laat u inspireren door de landelijke tuinen van Hendriks Hoveniers. Of kom snel langs in onze inspiratiehal en bedrijfstuin in Didam.

Meer informatie over tuininspiratie?

Naast exclusieve- en landelijke tuinen heeft Hendriks Hoveniers ook veel ervaring in andere soorten tuinen als moderne tuinen, kantoortuinen, daktuinen of strakke tuinen. Neem voor meer tuininspiratie geheel vrijblijvend contact met ons op. Hendriks Hoveniers maakt het bijzonder.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts