(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Tuinonderhoud aan uw tuin in Barneveld

Tuinonderhoud aan uw tuin in Barneveld

Naast een mooi aangelegde tuin is goed en regelmatig tuinonderhoud aan uw tuin in Barneveld essentieel om de visie van de tuinontwerper in stand te houden. Een tuinontwerper speelt met ruimte, planten en zichtlijnen om de sfeer en beleving in uw tuin zo optimaal mogelijk te maken.

Advies en uitvoering van tuinonderhoud

Onregelmatig of te weinig tuinonderhoud aan uw tuin in Barneveld kan uw tuin aantasten. Voorkomen is beter dan genezen, maar hoe onderhoud je een tuin eigenlijk? Iedere plant of tuin element heeft weer andere vorm van onderhoud nodig. De tuinspecialist of hovenier weet alles over tuinsoorten en planten. Zij kunnen u helpen bij het uitvoeren van tuinonderhoud en u voorzien van waardevol advies. Bijvoorbeeld bij tuinonderhoud aan:

  • een tuin met een doorkijkje naar het achterliggende landschap;
  • tuinen met een zichtlijn welke wordt benadrukt door een strak geschoren haag; 
  • aan bomenrijen of een boomgaard met oude hoogstamfruitbomen.

Uitzondering op het bovenstaande zijn onderhoudsvrije tuinen. 

Trends in tuinen

Volg de trends op het gebied van onderhoudsvrije tuinen met gemakkelijk te onderhouden en sfeervolle Prairieborders. Wilt u een onderhoudsvrije tuin in Barneveld laten ontwerpen en aanleggen? Denk dan eens aan Hendriks Hoveniers.

Hendriks Hoveniers heeft gespecialiseerde onderhoudsploegen voor het onderhouden van uw tuin. Onze hoveniers werken ook in Barneveld. Zij faciliteren u met bijvoorbeeld met het:

  • strak snoeien van hagen met een laser; 
  • snoeien van de sierheesters;
  • bespuiten van uw bestrating of halfverharding met een onkruidbestrijdingsmiddel; 
  • onkruidvrij maken van de borders.

Vijveronderhoud

Onze vijverspecialist kan u ondersteunen bij vijveronderhoud met het meten van waterwaardes, het vervangen van de uv-lamp en het schoonspoelen van filters in uw vijver. Wist u bijvoorbeeld dat een uv-lamp eigenlijk ieder jaar vervangen moet worden? Met hulp van onze vijverspecialist bent u verzekerd van een heldere vijver. 

Meer info over tuinonderhoud aan uw tuin in Barneveld

Wilt u meer weten over tuinonderhoud aan uw tuin in Barneveld? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.