(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Hendriks Hoveniers Didam

Tuinontwerp

Hoe ziet uw perfecte tuin eruit? Houdt u van strakke tuinen, veel borders met bloemen en hagen, grote waterpartijen of houdt u juist van een prairie tuin? Er is zoveel mogelijk. Hendriks Hoveniers verzorgt onder meer het tuinontwerp van exclusieve tuinen die expressie geven aan uw bijzondere wensen.

Bijzonder tuinontwerp

Onze tuinontwerpers zien uw tuin als een blanco canvas. Alles is mogelijk. We maken een geheel van uw wensen. Een plaatje waarin alles klopt. Bewoont u een nieuwbouwwoning, een landgoed, een exclusieve stadswoning, of woonboerderij? Onze tuinontwerpers helpen u met de verwezenlijking van uw droomtuin.

Van idee naar realiteit

Onze tuinontwerpers brengen uw wensen in kaart en maken daarna een tuin design dat niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook bij uw woning, omgeving en leefstijl past. Uiteraard zullen deze gesprekken bij u thuis plaats vinden, want daar is het immers allemaal te doen. Om u volledig te betrekken bij het ontwerpproces van uw tuin, is het mogelijk het ontwerp aan u tonen door middel van een 3D tuinontwerp. Bent u tevreden, dan beginnen we met aanleggen

Meer informatie over tuinontwerp

Door middel van tuinontwerp streven wij ernaar om een tuin te ontwerpen die bijzonder is en unieke elementen bevat. Ook de technische detailleringen worden uiteraard meegenomen in het ontwerp. Niet alleen uw persoonlijke smaak is van belang, de tuin moet ook beleving hebben. In een tuin moet alles kloppen. Het gevoel moet goed zijn. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij tuinontwerp? Neem dan contact met ons op.