(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Tuinontwerp Huizen

Tuinontwerp Huizen

Maak van uw tuin in gemeente Huizen een prachtig kunstwerk en kies voor een tuinontwerp gemaakt door Hendriks Hoveniers. Wij brengen uw tuinvisie tot leven in een uniek tuinontwerp dat past in de schoonheid van Huizen en omgeving.

Tuin design voor particulieren

Wanneer u zelf een tuin design in gedachten heeft kunnen wij deze voor u realiseren of omzetten in een tuinontwerp. Misschien woont u in de buurt van het einde van de Utrechtse Heuvelrug, of in een van de villawijken in de bosrijke omgeving van Huizen en wilt u een exclusieve tuin laten aanleggen welke naadloos overloopt naar het omliggende landschap. Maar ook bij woningen en villas in delen zoals de Oostermeent, het Vierde Kwadrant en het Gooimeer zijn de mogelijkheden voor het aanleggen van bijzondere tuinen eindeloos. We maken een ontwerp op maat dat ervoor zorgt dat u straks kunt genieten van uw eigen design tuin met mooi verzorgd groen en diverse waterpartijen. Houdt u van moderne tuinen, strakke tuinen, een stadstuin, daktuin, balkon tuin, landelijke tuin, boerderijtuin, prairie tuin, een onderhoudsvrije tuin, of heeft u een geheel eigen visie die u wilt laten uitwerken en aanleggen? Hendriks Hoveniers kan het voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Tuinontwerp voor bedrijven in Huizen

Ook bedrijven in Huizen en omgeving kunnen bij ons terecht voor een bijzonder tuinontwerp voor bedrijfstuinen. Hendriks Hoveniers zorgt voor een unieke bedrijfstuin die past bij de uitstraling die u voor ogen hebt. Vergroot optisch uw kantoorpand met een kantoortuin of direct aangelegen bedrijfstuin. Laat het een plek worden waar medewerkers en uw klanten kunnen genieten van een stukje natuur.

Meer informatie over tuinontwerp in Huizen

Wilt u meer weten over het laten maken van een tuinontwerp voor tuinen in Huizen en omgeving, of wilt u een tuinontwerp door onze tuinontwerpers laten maken? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Bij Hendriks Hoveniers kunt u ook terecht voor tuinaanleg, tuinadvies, tuinonderhoud, vijvers en civiel technische opdrachten.