(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Tuinontwerp Muiden

Tuinontwerp Muiden

Maak van uw tuin in het waterrijke Muiden een prachtig kunstwerk en kies voor een tuinontwerp gemaakt door Hendriks Hoveniers. Wij brengen uw visie tot leven in een uniek tuinontwerp dat past in de schoonheid van Muiden en omgeving.

Een tuin op maat voor tuinbezitters in Muiden

Wanneer u zelf een tuin design in gedachten heeft kunnen wij deze voor u realiseren of omzetten in een tuinontwerp. Misschien woont u in de buurt van het IJmeer of het Naardermeer, of woont u in de buurt van de monumenten zoals het Muiderslot en wilt u een exclusieve tuin laten aanleggen welke overloopt naar het omliggende landschap. Ook bij woningen in pittoreske stukjes zoals in gebieden met de typisch Hollandse weiden met sloten, nabij de vestinggracht in het centrum en bij de Vecht zijn de mogelijkheden voor het aanleggen van bijzondere tuinen eindeloos. Vraag ons ernaar. We denken graag met u mee.

We maken een ontwerp op maat dat ervoor zorgt dat u straks kunt genieten van uw eigen design tuin met mooi verzorgd groen en, als u wilt, diverse waterpartijen. Houdt u van moderne tuinen, strakke tuinen, een stadstuin, daktuin, balkon tuin, landelijke tuin, boerderijtuin, prairie tuin, een onderhoudsvrije tuin of heeft u een geheel eigen visie die u wilt laten uitwerken en aanleggen? Hendriks Hoveniers kan het voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Tuinontwerp voor bedrijven in Muiden

Ook bedrijven in Muiden en omgeving kunnen bij ons terecht voor een bijzonder tuinontwerp voor bedrijfstuinen. Hendriks Hoveniers zorgt voor een unieke bedrijfstuin die past bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Vergroot en versterk optisch de uitstraling van uw kantoorpand met een kantoortuin of direct aangelegen bedrijfstuin. Laat het een plek worden waar medewerkers en klanten kunnen genieten van een stukje natuur en water, gewoon onder de rook van Amsterdam.

Meer informatie over tuinontwerp in Muiden

Wilt u meer weten over tuinontwerp in Muiden en omgeving, of wilt u een tuinontwerp door onze tuinontwerpers laten maken? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Bij Hendriks Hoveniers kunt u ook terecht voor tuinaanleg, tuinadvies, tuinonderhoud, vijvers en civiel technische opdrachten.