(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Tuinontwerp voor hoogwaardige tuinen in Ede

Tuinontwerp voor hoogwaardige tuinen in Ede

Maak van uw tuin in Ede een kunstwerk met een tuinontwerp van Hendriks Hoveniers. Onze tuinontwerpers brengen uw visie tot leven in een uniek tuinontwerp.

Genieten van een tuin op maat in Ede

De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers spelen graag met ruimte en groen. Het maakt niet uit wat voor tuin u nu heeft, onze tuinontwerpers zorgen ervoor dat uw tuin in Ede een plek wordt om te genieten.

Particulier tuinontwerp

De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers maken op maat een ontwerp voor iedere tuin. Houdt u van moderne tuinen, strakke tuinen, een stadstuin, daktuin, balkon tuin, landelijke tuin, boerderijtuin, prairie tuin of juist een onderhoudsvrije tuin? Hendriks Hoveniers kan het voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Zakelijk tuinontwerp

Ook voor de zakelijke sector in Ede kunnen de tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers een uniek tuinontwerp ontwikkelen. Maak van uw bedrijfstuin of kantoortuin een verlengstuk van het kantoorpand. Maak het een plek waar medewerkers en klanten kunnen ontspannen in een uniek stukje natuur.

Meer informatie over tuinontwerp in Ede

Wilt u meer weten over tuinontwerpen in Ede of wilt u een tuinontwerp door onze tuinontwerpers laten maken? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Hendriks Hoveniers. Bij Hendriks Hoveniers kunt u ook terecht voor tuinaanleg, tuin advies, tuinonderhoud, vijvers en civiel technische zaken.