(0316) 26 81 07
Tuinvoorbeelden Hendriks Hoveniers Didam

Tuinvoorbeelden

Tuinen, ze zijn er in alle soorten en maten met ieder zijn eigen kleuren en geuren. Hendriks Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Of het nu gaat om een moderne tuin of een Franse tuin. Bij Hendriks Hoveniers ziet u altijd goed. Het is echter lastig om tussen de verschillende stijlen te kiezen, het gaat immers om uw eigen stijl. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Bekijkt u daarom eens de onderstaande tuinvoorbeelden.

Frankrijk of Engeland: Waar kiest u voor?

Heerlijk wegdromen in de zon onder het genot van een goed glas rode wijn? Bent u op zoek naar een tuin dat een en al warmte en gezelligheid uitstraalt? Bekijk de door ons aangelegde Franse tuin. In een Franse wordt een symmetrische uitstraling doorbroken met ronde sierbestrating. Typisch voor een Franse tuin is een overkapping waarbij u de druiven voor het plukken heeft. Geniet van de natuurlijke kleuren vanaf uw sfeervolle terras in de avondzon.
Toch liever een weelderige tuin waarin u uw groene vingers goed kwijt kunt? Ga dan voor een Engelse tuin. Kenmerkend voor een Engelse tuin zijn de vele kleurrijke bloemen, de perfect geknipte hagen en heggetjes en de sierbestrating gemaakt van bakstenen. Bekijk de door ons aangelegde Engelse tuin in Ellecom of de kleurrijke cottagetuin in Duiven.

Elke plek is groot genoeg

Op elke plek is een tuin realiseerbaar. Bezit u over een balkon of dak? Laat het omtoveren naar een sfeervolle tuin. Kijkt u eens naar de door ons gerealiseerde daktuin in Arnhem. De deskundige tuinarchitecten van Hendriks Hoveniers weten met elke plek raadt. Door de jarenlange ervaring weten onze medewerkers zelfs de kleinste ruimtes optimaal te benutten.
Beschikt u over een groot dakterras? Laat het omtoveren tot een daktuin waar u optimaal geniet van de zon. Kom daarnaast lekker tot rust in de loungeset onder de speciaal voor u ontworpen overkapping. Andere wensen? Stap eens binnen bij ons kantoor in Didam.

Landelijk of modern? U heeft de keuze

Wilt u optimaal tot rust komen door van het uitzicht van een uitgestrekt landschap te genieten? Of wilt u wegdwalen tussen fruitbomen? Laat u inspireren door de Hendriks Hoveniers aangelegde landelijke tuinen. In een landelijke tuin draait het om de mooie uitzichten en het prachtige landschap. Heeft u de ruimte niet? Geen probleem, ook een kleinere tuin is eenvoudig om te toveren tot een landelijke tuin. Zo kiest u voor het aanplanten van fruitbomen, het aanleggen van een moestuin en luncht u op een eikenhouten tafel. Neem eens een kijkje bij de door ons ontworpen landelijke tuinen.

Bent u onder de indruk van een tuin met veel symmetrie, strakke belijning en duidelijke structuur? Kies dan voor een moderne tuin. In een moderne tuin staat orde en structuur hoog in het vaandel. Laat uw tuin afscheiden door een strak gestuukte muur in combinatie met recht geknipte leilindes. Zo geniet u van de passende privacy zonder dat u zichzelf opgesloten voelt. Bekijk onze moderne tuinen.

Voor iedere wens is er een tuin

Heeft u liever een andere tuin? Kijkt u eens op onze website en zie wat wij allemaal te bieden hebben. Staat uw droomtuin er niet tussen? Onze tuinarchitecten ontwerpen graag samen met u de tuin waarvan u weg bent. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van tuinen? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie over tuinvoorbeelden?

Wilt u graag een tuin door Hendriks Hoveniers laten aanleggen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden of onze tuinvoorbeelden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op het telefoonnummer 0316-268107, of stap eens binnen bij ons kantoor. U vindt ons aan de Tatelaarweg in Didam.