(0316) 26 81 07
Top Hoveniers

Vijvertuinen

Weelderige zwemvijvers of idylische vijvers, een vijver geeft een extra dimensie aan je tuin. Bekijk enkele van de vijvertuinen die wij hebben gerealiseerd en doe ideëen op. 

Wil je een vijvertuin laten aanleggen? Hendriks Hoveniers regelt het voor je. Van ontwerp tot en met het onderhoud.

Wat is een vijvertuin?

Een vijvertuin kenmerkt zich door duidelijk aanwezige waterpartijen. Water brengt rust in een tuin en daarmee ook vaak bij de mensen die van de tuin gebruik maken. De vijvers in een vijvertuin kunnen op diverse manieren gecombineerd worden met andere natuurlijke elementen. Laat de vijver bijvoorbeeld aansluiten op aangrenzende waterpartijen in het landschap van de omgeving, zoals rivieren of en kanaal. Zo oogt je tuin nog ruimer en als een geheel met de omgeving.

Welke vijvertuin past bij u?

Misschien houd je van strakke vijverpartijen, of van juist van organisch gevormde vijvers. Wil je genieten van een Koikarpervijver of een zwemvijver? Hendriks Hoveniers kan het voor je ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Een natuurlijk helophytenfilter houdt het water in de vijvers makkelijk schoon. Daarbij kleden we de vijvertuin naar wens aan met prachtige plantenborders vol bloemen en sfeervolle verlichting. Hendriks Hoveniers maakt vijvertuinen waarin je volledig kunt ontspannen, privacy heeft en waarin je je thuis voelt.

Voorbeelden van vijvertuinen

Hendriks Hoveniers heeft al diverse vijvertuinen aangelegd. Kijk naar voorbeelden zoals deze vijvertuin bij een vrijstaande woning in Elst, Westervoort en een villa met vijvertuin in Duiven.

Meer informatie over vijvertuinen

Wil je weten wat Hendriks Hoveniers voor jouw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden, en leggen de vijvertuin die jij voor ogen heeft voor je aan.