(0316) 26 81 07
Weideafrastering

Weideafrastering

Een prachtige paardentuin is onlosmakelijk verbonden met een goede weideafrastering. Zorg voor een veilige afrastering voor uw paarden en laat Hendriks Hoveniers de weideafrastering van uw paardenterrein aanleggen.

Veilig en stijlvol

Door de nauwe samenwerkingsband met Jan Arts en Jeroen Hendriks Omheiningen is Hendriks Hoveniers goed in staat om een veilig, maar stijlvolle afrastering voor uw paardenterrein aan te leggen. Bij het aanleggen van een weideafrastering is het van groot belang dat het weinig tot geen uitstekende delen bevat en het de elektrische schrikdraden van hoge kwaliteit is en aan de juiste veiligheidseisen voldoen. Door de ruime ervaring in het aanbrengen van afrasteringen rondom paardenterreinen kunt u er bij Hendriks Hoveniers op vertrouwen dat aan de juiste voorwaarden zal worden gehouden.

Naast de veiligheid staat ook de uitstraling van een afrastering bij Hendriks Hoveniers hoog in het vaandel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle houten afrastering? Uw wens staat bij ons centraal. Wij denken graag met u mee en springen in op uw ideeën. Wij zijn er om het beste voor u én uw paarden te realiseren.

Wilt u meer weten over paarden en tuinen?

Heeft u vragen over het aanleggen van weideafrastering? Hendriks Hoveniers kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw terrein. Neem contact met ons op.