(0316) 26 81 07
Werkgebied

Werkgebied

Het werkgebied van Hendriks Hoveniers

Hendriks Hoveniers vindt haar oorsprong in het Gelderse Liemers. Wat ooit begon in Rheden groeide uit naar het huidige bedrijf in Didam. Wij hebben in deze regio dan ook al veel projecten afgerond waar wij trots op zijn. Bekijk onze diverse projecten en laat je inspireren door ons werk. Of kom vrijblijvend langs bij ons en bekijk onze inspiratiehal vol met sfeervolle tuinen.

Tuinontwerp op (inter)nationaal niveau

We zijn echter niet alleen actief in de omgeving van de Liemers. Inmiddels hebben we zowel op nationaal als op internationaal niveau meerdere succesvolle tuinen en projecten opgeleverd.

Wij ontwerpen graag uw droomtuin en afstand speelt hierbij geen belemmering. We omringen ons overal met de beste experts, zodat wij de kwaliteit van onze diensten kunnen blijven garanderen. Wij zijn actief in de volgende regio’s:

-    Regio Gelderland
        Regio Doetinchem
        Regio Arnhem / Nijmegen
        Regio Achterhoek
        Regio de Liemers
-    Regio Veluwe
        Regio Apeldoorn / Deventer
        Regio Ede
-    Nederland
        Regio ’t Gooi
        Amsterdam
        Eindhoven
        Utrecht
        Den Bosch
        Venlo
-    Duitsland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hendriks Hoveniers u kan bieden bij u in de buurt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 0316 – 26 81 07 of mail naar info@hendrikshoveniers.nl.